Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης Ρουμπάτης πήγε καλεσμένος στη ΔΤ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης εμφανίστηκε σε εκπομπή της ΔΤ του Καψή, κατήγγειλε την αθλιότητα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ενώ δεν παρέλειψε να βάλλει και κατά του υφυπουργού, Παντελή Καψή.

«Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα».
Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση» της ΔΤ με την Οντίν Λιναρδάτου και την Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Φανερά εξοργισμένος ο Γιάννης. Ρουμπάτης εξαπέλυσε βολές και κατά του υφυπουργού Παντελή Καψή λέγοντας ότι «με όλα αυτά που κάνει δεν είναι πλέον δημοσιογράφος, έχει χάσει πλέον το δικαίωμα να λέγεται δημοσιογράφος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.