Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση Σάββα Ξηρού σε Χριστόδουλο: Τέλειωσε το παραμύθι της 17Ν


Πικραμένος από την κίνηση του αδερφού του, Χριστόδουλου, να ανεβάσει βίντεο για τη συνέχιση της τρομοκρατικής δράσης, δηλώνει ο Σάββας Ξηρός:


Μιλώντας στον Alpha 98,9 tτόνισε: "Τέλειωσε αυτό το παραμύθι, σκόρπισε, δεν υπάρχει αυτή η ομάδα που είχε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση".
Για το βίντεο του Χ. Ξηρού τόνισε: "Είναι ένα ζήτημα που με έχει πικράνει, δεν μπορώ να πω τους λόγους ούτε να κρίνω". ...

Ο Δ. Κουφοντίνας
Σκληρό μήνυμα για οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του συνεχιστή της 17Ν στέλνει μέσα από την "Εφημερίδα των Συντακτών" ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
Με μια λιτή δήλωση απευθύνεται σε εκείνους που, σύμφωνα με την άποψή του, "δε δικαιούνται να καπηλεύονται την ιστορία της 17Ν".
Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας στην κατηγορηματική δήλωσή του, το 2002 "ευτέλιζαν" τη 17Ν, είτε "ομολογώντας" είτε "σιωπώντας", ενώ ο ίδιος, όπως και τότε που εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ αναλαμβάνοντας απόλυτα την πολιτική ευθύνη για τη δράση της οργάνωσης, ξεκαθαρίζει: Η 17Ν έχει τελειώσει.
"Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα και την ιστορία της, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της, δηλώνει.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.