Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο! Πως ακούγονται οι γρύλοι αν επιβραδύνουμε την ηχογράφηση από το τραγούδι τους; (Ηχητικό)

Ο Συνθέτης Jim Wilson κατέγραψε τον ήχο από τα τριζόνια και στη συνέχεια επιβράδυνε την καταγραφή, αποκαλύπτοντας κάτι καταπληκτικό.

Τα τριζόνια ακούγεται σαν να τραγουδάνε την πιο αγγελική χορωδία σε τέλεια αρμονία. Αν και ακούγεται σαν ανθρώπινες φωνές, όλα όσα θα ακούσετε στην ηχογράφηση είναι οι ίδιοι οι γρύλοι.
Η καταγραφή περιλαμβάνει δύο κομμάτια που παίζονται ταυτόχρονα: Το πρώτο είναι ο φυσικός ήχος από τα τριζόνια, που παίζεται σε κανονική ταχύτητα, και το δεύτερο είναι η έκδοση με την επιβράδυνση των φωνών από τα τριζόνια.
"Ανακάλυψα ότι όταν επιβράδυνα αυτή την ηχογράφηση σε διάφορα επίπεδα, αυτό ο απλός γνώριμος ήχος άρχισε να μεταμορφώνονται σε κάτι πολύ μυστικιστικό και πολύπλοκο ........ σχεδόν ανθρώπινο."

Μετάφραση Αφύπνιση συνείδησης από το  enpundit  
 www.awakengr.com   
Check Out My Website: http://spiralcreations-mirrors.blogsp...
Check Out My Play List: http://www.youtube.com/user/mirrorcre...

"THE STORY BEHIND GOD'S CRICKET CHORUS":
This unusual recording contains two tracks...
1st Track: The natural sound of crickets chirping.
2nd Track: The sound of the crickets slowed down frame by frame to match and mirror the length of the average lifespan of a human being.

The angelic chorus you hear accompanying the sound of the crickets is NOT a synthesizer or a chorus singing, it's the crickets themselves (slowed down) creating the effect. Really an amazing thing they've accomplished here. This recording can be played continuously in the background to create a natural soothing atmosphere for calming and healing.

Gods Cricket Chorus was created in (1992) By
Jim Wilson & David Carson

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.