Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πως κατάντησες Σοφία!!! Ειλικρινά είμαστε προβληματισμένοι με την στάση σου!!! - "μην εκτίθεστε άλλο, κυρία Βούλτεψη μας ακούει ο κόσμος…"

Κάποτε σε διαβάζαμε και σε αναδημοσιεύαμε... θυμάσαι; - Βλέπε εδώ


Τώρα τι να πούμε;Το πως καταντάει ο άνθρωπος για μια καρέκλα; 

Μην εκτίθεστε άλλο, σεβαστείτε τη θέση σας και το όνομα του πατέρα σας...

Νάσος

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης στην στάση που έχει κρατήσει η ΝΔ στο θέμα «Μπαλτάκου». O κ. Λαφαζάνης τόνισε  ότι ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε να συγκληθεί η ολομέλεια της Βουλής με βάση το άρθρο 143 του κανονισμού της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα.
«Να έρθει επιτέλους κι ο πρωθυπουργός στη Βουλή να εξηγήσει τις απόψεις και τις θέσεις του» είπε ο κ.Λαφαζάνης που είπε δεικτικά: « Ο Πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας: «Αν  πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν ξέρει που είναι ο γιος του, αξιωματικός του λιμενικού, είναι  αξιόπιστο πρόσωπο για να το επικαλείστε μέσα στο κοινοβούλιο, τότε…» προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου της Βουλής:

«Κα Βούλτεψη μην εκτίθεστε άλλο, κυρία Βούλτεψη μας ακούει ο κόσμος…»

«Ξέρετε κάτι για να χτυπήσετε τη θεωρία των δύο άκρων» συνέχισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ,  « δεν μπορείτε να υιοθετείτε τη θεωρία της σκευωρίας και να μην είστε αντικείμενο χλεύης».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.