Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

"μικρός στο μάτι Μεγάλος στο κρεβάτι" ο νάνος stripper - Υποψήφιες νεόνυμφες προσοχή στα Bachelor party με "νάνους"

Ένας Ισπανός είχε μια υποψία... και όμως του βγήκε αληθινή, ότι η σύζυγός του είχε αχαλίνωτο σεξ με τον stripper νάνο, την βραδιά στο Bachelor party. Τελικά ομολόγησε μετά από εννέα μήνες όταν οι γιατροί πιστοποίησαν νανισμό στο μωρό.

Quedo embarazada de un stripper enano en su despedida de soltera

Σάλος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του… γαμπρού και όχι μόνο από την αποκάλυψη ότι η νεαρή νιόπαντρη από την Ισπανία, έμεινε έγκυος μία νύχτα πριν… το γάμο!
Τελικά αποδείχτηκε ότι ο νάνος «stripper» είχε κρυφές… χάρες!
Η μέλλουσα νύφη δεν κατάφερε να του αντισταθεί κει έμεινε έγκυος μια νύχτα πριν το γάμο!!!

Η γυναίκα, που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia, της Βαλένθια που το μετέδωσε πρώτη, το μετέδωσαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.

Το ιστορικό: Η νεαρή Ισπανίδα οργάνωσε το συνηθισμένο πάρτι που κάνουν οι νύφες ένα βράδυ πριν το γάμο τους με προσκεκλημένες τις φίλες της και προσέλαβε ένα νάνο stripper να τις διασκεδάσει.

Στο τέλος της βραδιάς η ζωηρή νύφη είχε μια «στενή» επαφή με το νάνο, αλλά δεν μίλησε γι' αυτό ούτε στις πιο στενές της φίλες.

Το γεγονός συνέβη στις αρχές του χρόνου και πριν μερικές ημέρες η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα μωρό που πάσχει από νανισμό. ...

Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγός της νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του και μόνο όταν το είδε στο νοσοκομείο κατάλαβε ότι «κάτι είχε πάει στραβά» με την σύζυγό του...

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναφέρει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα, ούτε στις φίλες της, την φλογερή νύχτα που πέρασε με τον διασκεδαστή νάνο, αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όλη την ιστορία με την γέννηση του γιου της, αφού δεν μπορούσε να κρύβει άλλο το μυστικό της, όταν αποκαλύφθηκε ότι το μωρό πάσχει από νανισμό.
 
Ocurrió en Valencia, España, donde una mujer tuvo sexo con un enano stripper en su despedida de soltera y ahora espera un hijo del bailarín.

La valenciana se vio obligada a confesar su desliz luego de que los médicos detectaran que el bebé en camino tiene enanismo, la misma condición que su padre.

La relación sexual se dio a principios de este año a pocos días del casamiento. El secreto fue tan bien guardado por la mujer que ni siquiera sus amigas estaban al tanto de la alocada aventura en la despedida.
El enanismo puede tener múltiples causas como las alteraciones genéticas, carencias nutricionales, los trastornos endocrinos y ortopédicos. En la mayoría de los casos la acondroplastia no es hereditaria. En España existen 11.000 personas bajo esta condición. (http://www.taringa.net/posts/noticias/18181744/Quedo-embarazada-de-un-Enano-stripper.html)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.