Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Θρηνούμε τον χαμό του Khalid al-Asaad! Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση κι τις κυβερνήσεις της Ελλάδας που είναι οι βασικοί ένοχοι γι' αυτό που συμβαίνει στη Μέση Ανατολή!

από "σίβυλλα"

Οι μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης δολοφόνησαν τον Khalid al-Asaad, Διευθυντή Αρχαιοτήτων της Παλμύρας.
Χτύπησαν την καρδιά της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Συρίας, τη διανόηση που δεν μπαίνει σε δουλεμπορικά πλοιάρια για να φύγει από την πατρίδα της κι αυτό τιμούν οι φοιτητές της Αρχαιολογίας στη μαρτυρική Συρία (Students of Faculty of Archaeology & Museums at University of Damascus).
Η κυβέρνηση Τσίπρα, συνεχίζει την ίδια πολιτική της υποτέλειας των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, το εμπάργκο εναντίον της Συρίας, τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, υποστήριξη στα απάνθρωπα κτήνη που θέλουν να "εκδημοκρατίσουν" τη Συρία! 
Που είναι η ελληνική διανόηση να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας κι Αντίστασης;
Υποδουλωμένη στα ευρωπαϊκά προγράμματα εξαγοράς διανοούμενων και καθηγητών. Δουλικά όντα στην υπηρεσία των μνημονίων και των φονιάδων των λαών!
Η Παλμύρα έπεσε στα νύχια των τζιχαντιστών πριν λίγο καιρό κι είχαν ξεκινήσει την επίθεση από την Τουρκία, ακριβώς εκεί που χόρευε ο Κοτζιάς με τους φονιάδες των λαών:  Αντίο Παλμύρα... Η Ανθρωπότητα χάνει τις ρίζες της...
Στο πάνθεο των ηρών του Συριακού λαού ο Khalid al-Asaad! Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.