Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Παραιτήθηκε ο Γιαν Φαμπρ!!! και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τα τσουτσούνια του; Και τώρα τι κάνουμε Αγλαΐα και δεν είναι λύση η μαλακία Ανάθεμα την απεργία βρήκανε κι αυτοί την ώρα τώρα που 'χω μια φαγούρα;Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει στη θέση του μετά την κατακραυγή αυτή, μετά από τον ορυμαγδό των αντιδράσεων. Δεν είχε και λόγο άλλωστε. Δεν (μας) είχε και ανάγκη.


Έτσι, σήμερα το πρωί, δήλωσε παραίτηση. Και μάλιστα, δεν το ανακοίνωσε στον υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά αλλά στη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Κοσκινά, τη διευθύντρια του ΕΜΣΤ.

Μετά από μiα σωρεία ολέθριων λαθών και την αδυναμία του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά να διαχειριστεί την κατάσταση, ο Γιαν Φαμπρ έπραξε τα αυτονόητα.

Μήπως πρέπει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να ακολουθήσει και η παραίτηση του ίδιου του υπουργού, του κατεξοχήν υπεύθυνου για την εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας; (efsyn)

Και τώρα τι κάνουμε Αγλαΐακαι δεν είναι λύση η μαλακίαΑνάθεμα την απεργία βρήκανε κι αυτοί την ώρατώρα που 'χω μια φαγούρα στη μητρική μου χώρα

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου