Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Συρία: Κερδίζουν έδαφος οι δυνάμεις του Άσαντ έναντι των ανταρτών στο Χαλέπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση σε 4 μέτωπα πραγματοποίησαν στο Χαλέπι οι στρατιωτικές δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, με στόχο περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες.

Σύμφωνα με το euronews, πρόκειται για την μεγαλύτερη επίθεση από εδάφους από την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε οι κυβερνητικές δυνάμεις ξεκίνησαν την επιχείρηση ανακατάληψης όλης της πόλης.

Όσοι κάτοικοι έχουν απομείνει στην πόλη βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν υπάρχει ασφαλές μέρος να κρυφτούν, ενώ η ανθρωπιστική βοήθεια είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις κερδίζουν έδαφος έναντι των ανταρτών στην Παλιά Πόλη του Χαλεπιού. ...

Την ίδια ώρα ο ΠΟΥ έχει απευθύνει έκκληση να αποχωρήσουν μέσω ασφαλών διαδρόμων ασθενείς και τραυματίες. Αυτή τη στιγμή στο εμπόλεμο Χαλέπι έχουν απομείνει μόλις 35 γιατροί για να παράσχουν ιατρική βοήθεια σε τουλάχιστον 250 ανθρώπους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.