Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Προειδοποιητικό μήνυμα οργάνωσης για δηλητήριο σε προϊόντα

Στις 5.13 το απόγευμα της Δευτέρας εστάλη το παρακάτω e-mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της «Ζούγκλας» με τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις - Πράξη 2η (Προειδοποιητικό μήνυμα)».

Το μήνυμα, αγνώστου αποστολέα, συμπεριελάμβανε φωτογραφίες από προϊόντα εταιρειών όπως η Coca Cola, Nestle, Unilever και ΔΕΛΤΑ. Οι συντάκτες του μηνύματος προειδοποιούν ότι τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική.

Να θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο 2013 είχε αποσταλεί στο zougla.gr ένας φάκελος που περιείχε ένα αναψυκτικό των 500 ml, usb stick με αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων που έφερε την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών. Μάλιστα έκαναν λόγο για «σαμποτάζ μόλυνσης εμπορευμάτων μαζικής κατανάλωσης».

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ZOUGLA.GR ΚΑΙ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:
Επίθεση σε πολυεθνικές, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, 13:10

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.