Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσοχοΐδης 12/12/2013 "Καμία αύξηση διοδίων" - 05/02/2014 "Αύξηση 60%" - Να το θυμόσαστε: Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης

Σχετικό: Αυξάνουν σταθμοί και διόδια με εντολή Μπόμπολα και υπογραφή Χρυσοχοΐδη - Αναλυτικά όλες οι αυξήσεις που φτάνουν το 60%!
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψευδολογίας και πολιτικής ανηθικότητας οι υπάλληλοι της μνημονιακής κυβέρνησης.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 ο «αδιάβαστος» περί Μνημονίου Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε στη Βουλή ότι «σ΄ό,τι αφορά τα διόδια δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αύξηση διοδίων».


Λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, όχι μόνο τα διόδια αυξήθηκαν αλλά αυτό έγινε σε ποσοστό μέχρι 60% (!), με αποτέλεσμα η αγανάκτηση του κόσμου να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είναι τόσο ξετσίπωτοι πλέον που δεν έχουν το παραμικρό ηθικό πρόβλημα να αυτοαναιρούνται και να εξευτελίζονται πλήρως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ο απόλυτος εξευτελισμός, όμως, θα έρθει στις εκλογές του Μαΐου!

Διόδια φωτιά στο Μπομπολιστάν: 60% πάνω θα πληρώνουμε τους δρόμους-καρμανιόλες!
Η οικονομική «ανάκαμψη» συνεχίζεται απρόσκοπτα στο προτεκτοράτο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπου βεβαίως οικονομική «ανάκαμψη» υποδηλώνεται ο περαιτέρω πλουτισμός της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, εις βάρος του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Προς ικανοποίηση λοιπόν της απληστίας των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, αναμένεται νέα αύξηση στις τιμές των διοδίων για το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Όπως ...
ανακοίνωσε η κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού, οι οδηγοί πλέον θα πληρώνουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού (σε αντίθεση με ότι ισχύει σήμερα), ενώ στο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος, θα λειτουργήσουν και πλευρικοί σταθμοί διοδίων.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2014, οι οδηγοί θα υποχρεώνονται να καταβάλουν τέλος διοδίων ύψους 2,10 ευρώ στην Ελευσίνα και 1,80 ευρώ στον Ισθμό, ανά κατεύθυνση. Κατ' αυτό τον απλό τρόπο, η Χούντα του Μνημονίου ξεπληρώνει στους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου -που «τυγχάνει» να είναι και μεγαλοεκδότες και καναλάρχες- την αμέριστη υποστήριξη τόσο στο ζήτημα της συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής, όσο και στην πολιτική σκευωρία της δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ιδού λοιπόν γιατί ο μεγαλοεργολάβος του δημοσίου πρωτοστατεί στην βρώμικη και ανήθικη πολεμική κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας ο οποίος πιστεύει πως θα συνεχιστεί το πανηγύρι λαφυραγώγησης που έχει στήσει, σε ένα Εθνικό Κράτος υπό τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση είναι προφανής και εξηγεί γιατί και μόνον το άκουσμα των λέξεων Χρυσή Αυγή του προκαλεί τρόμο.


 
Θεσσαλονίκη με ΙΧ; Τα νέα διόδια και πόσο θα σας κοστίσουν (update)
Εκδόθηκε η ανακοίνωση και από την Νέα Οδό. Έρχεται να προστεθεί στην ανακοίνωση της εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" και συμπληρώνει την εικόνα για το τι θα πρέπει να πληρώσουμε προκειμένου να πάμε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με το ΙΧ μας. Σας είχαμε προειδοποιήσει από χθες, τώρα ανανεώνουμε και τις τιμές για να έχετε την τελική εικόνα του τι θα ισχύσει .

Ας κάνουμε μια βόλτα στους σταθμούς των διοδίων να δούμε τι μας περιμένει. Καταρχήν ξεκινάμε από τους σταθμούς της Νέας Οδού:
Διόδια Αφιδνών: Η ανακοίνωση της Νέας Οδού κάνει λόγο για αύξηση από τα 2,1 στα 3,35 ευρώ. (για τα ΙΧ εννοείται). Μέχρι τώρα πληρώναμε 2,1 ευρώ
Διόδια Θηβών: Ισχύει νέα τιμή από χθες. Διαμορφώθηκε στα 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ. Περιμέναμε 4,05 ευρώ μας ήρθαν 10 λεπτά λιγότερα. 
 Διόδια Τραγάνας: Τρίτος σταθμός στον οποίο ισχύουν σημαντικές ανατιμήσεις. Από τα 2,45 ευρώ θα εκτιναχτούμε στα 3,9 ευρώ.
Προσοχή: η εκπτωτική πολιτική που ανακοίνωσε η Νέα Οδός για τα διόδια που προαναφέρθηκαν, δεν θα σας ωφελήσει ακόμη και αν βάλετε πομποδέκτη. Οι εκπτώσεις αφορούν όσους κάνουν συχνές διελεύσεις (πάνω από 11 τον μήνα) από τα διόδια των Αφιδνών αλλά και των πλευρικών διοδίων (Καπανδρίτι, Οινόφυτα κλπ). Για 11 έως 20 διελεύσεις η έκπτωση είναι μόλις 5%
Και τώρα στην Κεντρική οδό:
Διόδια Αγίας Τριάδας: Δεν υπάρχει πληροφορία για μεταβολή. Παραμένουμε στο 1,65.
Από την Κεντρική οδό στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Οι αυξήσεις ανακοινώθηκαν, ενεργοποιούνται από τα μεσάνυχτα και ο μόνος τρόπος να τις αποφύγετε είναι να βάλετε πομποδέκτη.
Διόδια Πελασγίας: Αν πάτε να πληρώσετε με μετρητά, θα σας ζητήσουν 3,5 ευρώ. Η τιμή ισχύει από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Για να κρατήσετε τη σημερινή τιμή, (2,7 ευρώ) θα πρέπει να βγάλετε πομποδέκτη για να πληρώνετε αυτόματα.
Διόδια Μοσχοχωρίου: Και εδώ το ίδιο. Έρχονται αυξήσεις τις οποίες γλιτώνετε μόνο με πομποδέκτη. Από αύριο θα κοστίζουν 4 ευρώ (για όσους πληρώνουν μετρητά) αντί για 3,1 ευρώ).
Σταματάμε εδώ διότι στους υπόλοιπους σταθμούς (Μοσχοχώρι, Μακρυχώρι, Πυργετός, Λεπτοκαρυά, Κλειδί, Μάλγαρα, δεν αναμένονται αλλαγές στις τιμές.
Και τώρα το άθροισμα. Θα χρειαστείτε (εφόσον ανακοινωθούν και επίσημα οι ανατιμήσεις από την Νέα οδό):
  • 1.       29,15 ευρώ για να πάτε και
  • 2.       29,15 ευρώ για να γυρίσετε. Εκτός και αν βάλετε πομπό οπότε θα χρειαστείτε (στην καλύτερη περίπτωση που είναι να ανακοινώσει σταθερές τιμές με πομπό και η Νέα Οδός) 23,35 ευρώ.
  • Ιδού και ο αναλυτικός πίνακας;
  Νέα τιμή Προηγούμενη τιμή
Αφιδνών 3,35 2,1
Θηβών  3,95 2,55
Τραγάνας  3,9 2,45
Αγίας Τριάδας 1,65 1,65
Πελασγίας  3,5 2,7
Μοσχοχωρίου  4 3,1
Μακρυχωρίου  1,4 1,4
Πυργετού 2 2
Λεπτοκαρυάς  2 2
Κλειδίου  2,2 2,2
Μάλγαρα 1,2 1,2
ΣΥΝΟΛΟ 29,15 23,35
Για να πληρώσετε αυτά τα χρήματα χωρίς να ζητήσετε ρέστα, θα χρειαστείτε:
  • 1.       20 νομίσματα των δύο ευρώ
  • 2.       12 νομίσματα του ενός ευρώ
  • 3.       6 νομίσματα των 50 λεπτών
  • 4.       14 νομίσματα των 20 λεπτών
  • 5.       4 νομίσματα των 10 λεπτών  
  • 6.       8 νομίσματα των 5 λεπτών και
…ένα σακουλάκι για να μεταφέρετε τα νομίσματα. (σ.σ με τέτοια περιγραφή, μάλλον θα τρέξετε όλοι για πομποδέκτη ο οποίος εξασφαλίζει και την έκπτωση). Θέλετε να προσθέσουμε και τη βενζίνη; Το fpress.gr σας έχει προειδοποιήσει εγκαίρως. Καλύτερα με τρένο παρά με ΙΧ καθώς το ταξίδι με το αυτοκίνητο κοστίζει συνολικά πάνω από 200 ευρώ για μια διαδρομή μετ' επιστροφής

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.