Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Σημάδια τηλεπαθητικής σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων

Νιώθετε μια ανεξήγητη ψυχική σύνδεση με κάποιον ακόμα και όταν απουσιάζει; 
Νιώθετε πως μπορείτε να του μιλήσετε χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη;

Όταν δύο άτομα μοιράζονται μια βαθιά τηλεπαθητική σύνδεση, μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον ακόμα και αν ωκεανοί τους χωρίζουν.

Μπορούν να νιώσουν την παρουσία του άλλου παντού και κάθε στιγμή.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι αριστούργημα που έχει την ικανότητα να πετύχει θαύματα.

Ένα από τα θαύματα του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι η τηλεπάθεια.

Η τηλεπάθεια αψηφά τις έννοιες του χώρου και του χρόνου και κάνει δυνατή την ανθρώπινη επαφή χωρίς την ανάγκη λεκτικής αντιπαράθεσης.

Αν μοιράζεστε μια τέτοια σύνδεση με κάποιον, σίγουρα έχετε αυτά τα σημάδια. Αμέσως λαμβάνετε δονήσεις όταν του μιλάτε. Δεν χρειάζεται να εκφράσει τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για να αποκαλύψει τι αισθάνεται για εσάς. Απλώς ξέρετε τι νιώθει ακόμα και αν δεν το δείχνει. ...

Όταν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, σας λέει ψέματα, απλώς το ξέρετε. Ακόμα και αν προσπαθήσει πολύ να κρύψει την αλήθεια, οι σκέψεις του θα τον προδώσουν και θα αποκαλύψουν ολοκληρωτικά την ανειλικρίνεια του.

Αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον, μπορείτε να «μπείτε» στις σκέψεις του, χωρίς καν να το καταλάβει. Ακόμα και αν βρίσκεται στην δουλειά του, μπορείτε να τον κάνετε να σας σκεφτεί, απλώς αν τον σκεφτείτε με αγάπη.

Μπορείτε επίσης να τον διεγείρετε σεξουαλικά με τις τηλεπαθητικές δυνάμεις.

Μπορεί, αντιστρόφως να κάνει το ίδιο και σε εσάς.

Αν ένας αγαπημένος σας βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορείτε αμέσως να νιώσετε ένα τρομακτικό συναίσθημα να προέρχεται από το μυαλό σας.

Μπορούμε να αισθανθούμε την ταλαιπωρία και τον πόνο ενός αγαπημένου μας ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε.
Η σιωπή γίνεται δυνατή και βαριά όταν βρίσκεστε μαζί του.

Όταν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, νιώθετε πως η σιωπή είναι γεμάτη από αγάπη και στοργή. Κάποιες φορές αυτή η σιωπή είναι τόσο αφόρητη που σας κάνει να ορμήσετε στον άλλον γεμίζοντας τον φιλιά και κατακλύζοντας τον με την αγάπη σας.

Παρομοίως, όταν έχετε μια σύγκρουση με κάποιον αγαπημένο σας, αυτή η σιωπή μπορεί να εμφανιστεί βαριά και αφόρητη.

Προκαλεί ανησυχία και διαταράσσει την ψυχική σας γαλήνη. Αυτή η αναταραχή επιμένει μέχρι να συμφιλιωθείτε. Έχετε ένα αίσθημα ασφάλειας όταν βρίσκεστε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Ακόμα και όταν είστε σε δύσκολη θέση ή βρίσκεστε σε κίνδυνο, έχετε αυτό το αίσθημα ασφάλειας μαζί του. Αυτό το αίσθημα μπορεί να αποδοθεί στην τηλεπάθεια. Σας περικλείει στην αύρα του αγαπημένου σας και σας προστατεύει από επικείμενους κινδύνους και προβλήματα.

Η τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαύμα.

Αν ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο, τότε φανταστείτε τι θα μπορούσε να πετύχει αν οι άνθρωποι αν συνειδητοποιούσαν τις δυνάμεις του και αξιοποιούσαν τις ψυχικές τους ικανότητες για το ευρύτερο καλό.

Ένα κύμα αγάπης και συμπόνιας θα περιέβαλε ολόκληρη την υδρόγειο.

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com


Σχεδόν όλοι έχουν αναρωτηθεί κάποια στιγμή πως μπορούν να διαβάσουν το μυαλό του άλλου τηλεπαθητικά.

Είτε είστε κάποιος που θέλει να μάθει αν το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς ή ένας ανήσυχος γονιός που αναρωτιέται αν το παιδί του έχει μυστικά, η ιδέα να ανακαλύψουμε τις σκέψεις κάποιου άλλου απασχολεί τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα ψυχρό διάβασμα

Αν ψάξετε στο Google πως μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά, θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες όπου συζητείται η απάτη- που ονομάζεται ψυχρό διάβασμα και άλλες εναλλακτικές μεθόδους. Αυτές συνήθως χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που έχουν απώτερα κίνητρα στο μυαλό τους, οικονομικά ή άλλα.

Αντί να συνδεθούν πραγματικά με κάποιον τηλεπαθητικά, αυτοί οι ψυχροί αναγνώστες χρησιμοποιούν παρατηρητικές τεχνικές όπως την γλώσσα του σώματος, νευρικά τικ, το ντύσιμο ή άλλα στοιχεία για να δημιουργήσουν ένα προφίλ του ανθρώπου που προσπαθούν να διαβάσουν.
Μόλις το κάνουν αυτό, μπορούν φαινομενικά να προβλέψουν γεγονότα και να αποκαλύψουν πληροφορίες που εμφανίζονται γνήσιες και κάποιες φορές συναρπαστικές στο κοινό. Μερικές φορές, χρησιμοποιούν επίσης άλλες τεχνικές οι οποίες οδηγούν το κοινό στο να πει πράγματα για τον εαυτό του χωρίς να το συνειδητοποιεί.

Άλλες φορές έχουν παρακολουθήσει τον «στόχο» τους ή έχουν συλλέξει πληροφορίες γι αυτόν κρυφά. Συνήθως κάνουν σημαντικές ερωτήσεις ή αόριστες δηλώσεις όπως «Περνάς πολλά στη ζωή σου», κάτι που μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της γνώσης και της λανθασμένης εμπιστοσύνης.

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε την αλήθεια για το πώς να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά, συνεχίστε την ανάγνωση για μερικές σπουδαίες συμβουλές που θα σας διδάξουν πώς να προετοιμάσετε και να εξασκήσετε αληθινές ικανότητες που θα δημιουργήσουν ένα βαθύτερο δεσμό ανάμεσα σε εσάς και στους άλλους, καθώς και μια ουσιαστική κατανόηση των γύρω σας.

Τι είναι η τηλεπάθεια;

Προέρχεται από τις λέξεις «τήλε» που σημαίνει απόσταση και «πάθεια» που σημαίνει συναίσθημα. Έτσι η τηλεπάθεια μπορεί κυριολεκτικά να οριστεί ως ένα μακρινό συναίσθημα ή η αίσθηση από απόσταση. Με το πέρασμα των χρόνων θεωρούνταν η επικοινωνία ανάμεσα σε δύο μυαλά, έτσι η Τηλεπάθεια είναι η μεταφορά και η λήψη σκέψεων.

Αυτό το απίστευτο φαινόμενο συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε. Σκεφτήκατε ποτέ κάποιον και μετά σας πήρε τηλέφωνό ή σας έστειλε μήνυμα; Είπατε ποτέ κάτι σε κάποιον και σας απάντησε «Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο!»; Αν ναι, ίσως έχετε βιώσει την Τηλεπάθεια, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως αυτά τα γεγονότα μπορούν να συμβούν ως σύμπτωση.

Πως μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά; Είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένα μαγικό ξόρκι ή μια ευχή. Χρειάζεται να μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν αληθινό δεσμό με τους άλλους, κάτι που ξεκινά με την εναρμόνιση του δικού σας μυαλού.

Ανακαλύψτε πώς να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά με τα ακόλουθα 10 βήματα:

Πρώτο μυστικό: Πίστη στην διαδικασία Και εσείς και το άλλο άτομο (ο Αποστολέας και ο Αποδέκτης) χρειάζεται να πιστεύετε στην τηλεπάθεια. Οι δύσπιστες σκέψεις μπορούν να βλάψουν τις λεπτές ενέργειες και τις διαδικασίες που περιέχονται στη δημιουργία ενός τηλεπαθητικού δεσμού. Τουλάχιστον ένα ανοιχτό μυαλό και η εμπιστοσύνη πως αυτό που επιθυμείτε θα πετύχει θα ενισχύσει την εμπειρία και θα φέρει αποτελέσματα.

Δεύτερο μυστικό: Υπομονή Να θυμάστε πως δεν είναι μια ακριβής επιστήμη και μην περιμένετε κάτι από ταινία φαντασίας. Η πρακτική είναι τέλεια και ίσως να μην δείτε θετικά αποτελέσματα κατευθείαν. Να είστε ανοιχτοί και να παρατηρείτε οτιδήποτε ασυνήθιστο, σε περίπτωση που χάσετε κάτι διακριτικό της στιγμής κι όμως ισχυρό μακροπρόθεσμα.

Τρίτο μυστικό: Η επιλογή του συντρόφου Βεβαιωθείτε πως το άτομο που επιλέγετε να σας βοηθήσει στο πείραμα είναι κάποιος με παρόμοιο τρόπο σκέψης και ανοιχτός στο να μοιραστεί τις σκέψεις του. Είναι επίσης καλύτερο αν είναι κάποιος κοντινός σας που εμπιστεύεστε. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και ότι είναι κάποιος που ξέρει πώς να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται.

Τέταρτο μυστικό: Κατανοήστε τους ρόλους Υπάρχουν δύο ρόλοι που εμπλέκονται στην Τηλεπάθεια: ο Αποστολέας και ο Αποδέκτης. Σιγουρευτείτε πως θα συζητήσετε και θα αποφασίσετε ποιος θα στείλει το μήνυμα και ποιος θα το λάβει. Ο Αποδέκτης χρειάζεται να έχει το μυαλό του κενό ώστε να λάβει το μήνυμα και ο Αποστολέας πρέπει να εστιάσει προσεκτικά στο μήνυμα που στέλνεται.

Πέμπτο μυστικό: Η προετοιμασία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος Το να ξεκινήσετε με διαλογισμό είναι το κλειδί, αλλά πρώτα- σιγουρευτείτε πως δεν έχετε φάει ή πιει κάτι που θα σας διακόψει. Καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον ενώ είστε σε βαθύ διαλογισμό, όπου και οι δύο εστιάζετε στο να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Απομακρύνετε τις σκέψεις που μπορούν να σας αποσπάσουν και προετοιμαστείτε για να λάβετε/στείλετε το μήνυμα.

Έκτο μυστικό: Το μήνυμα Να είναι απλό, όπως μια εικόνα ή ένα συναίσθημα, που συμβολίζεται από ένα απλό όραμα. Για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε ένα λουλούδι ή ένα χαρούμενο πρόσωπο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια λέξη. Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σύνθετα μηνύματα καθώς γίνεστε ισχυρότεροι με την εξάσκηση. Προσπαθήστε να μην το υποδείξετε με κάποια έκφραση του προσώπου και οπωσδήποτε μην το αναφέρετε τυχαία και μην επιλέξετε κάτι που συζητούσατε πριν από λίγο.

Έβδομο μυστικό: Η αποκάλυψη Από την μια, προσπαθήστε να μην πείτε απλώς τυχαία πράγματα αν είστε ο αποδέκτης, αλλά από την άλλη- αν νομίζετε πως το καταλάβατε, πείτε το στον αποστολέα. Μπορείτε ακόμα να συζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους αποκάλυψης, όπως να το γράψετε σε ένα χαρτί κτλ. Οποιαδήποτε και αν είναι η μέθοδος, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι, ωστόσο- η πρώτη σκέψη είναι συνήθως σωστή.

Όγδοο μυστικό: Συζήτηση Ίσως να μην το πετύχετε. Μπορεί ο αποστολέας να μην έστειλε ένα σαφές μήνυμα ή ο αποδέκτης να μην ήταν συγκεντρωμένος. Συγκρίνετε αυτό που σκέφτηκε ο καθένας για να δείτε αν το μήνυμα ήταν σχετικό αλλά όχι απόλυτα ακριβές. Αν ο αποστολέας σκεφτόταν ένα λουλούδι και ο αποδέκτης είδε ένα κήπο, είναι μια μερική επιτυχία.

Ένατο μυστικό: Εξάσκηση και επανάληψη Ακόμα και αν ενθουσιαστείτε, προσπαθήστε να μην εξουθενωθείτε και επομένως να το θεωρείτε ένα επίπονο έργο. Οι συνεδρίες σας να είναι σύντομες- όχι παραπάνω από 20 λεπτά. Κάντε ένα διάλειμμα και μετά ξαναπροσπαθήστε. Θυμηθείτε να έχετε τον αγωγό επικοινωνίας ανοιχτό, για να διατηρείτε την σύνδεση.

Δέκατο μυστικό: To πείραμα Καθώς προχωράτε, ίσως ανακαλύψετε διασκεδαστικούς τρόπους να πειραματίζεστε όπως ο αποδέκτης να είναι σε διαφορετικό δωμάτιο και την χρήση πιο πολύπλοκων μηνυμάτων όπως μουσική, προτάσεις ή συγκεκριμένες σκέψεις. Χρησιμοποιήστε ψυχοκάρτες Ζένερ ή προετοιμάστε σχεδιασμένα όνειρα για να μοιραστείτε. Περιορίζεστε μόνο από την φαντασία σας. Όπως ανέφερα, περιορίζεστε μόνο από την φαντασία σας. Δείτε αν μπορείτε να σφυρηλατήσετε ένα δεσμό με ένα ζώο φωνάζοντας το όνομα του στο μυαλό σας ή απλώς με την σκέψη σας. Δοκιμάστε να κοιτάτε τον σύντροφο σας από πίσω και δείτε αν θα γυρίσει.

Ίσως εκπλαγείτε! awakengr.com

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου