Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Conversations with God 2006 full movie greek subs: Νιλ Ντόναλντ Γουόλς "Συζήτηση με το Θεό". - Ολόκληρη η ομιλία του Λιαντίνη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (1995)

Το "Conversations with God" αφηγείται την αληθινή ιστορία του Neale Donald Walsch που ενέπνευσε και άλλαξε τις ζωές εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο. 

Το ταξίδι ξεκινά αφού σπάει απροσδόκητα το λαιμό του σε τροχαίο και χάνει τη δουλειά του. 

Αμέσως μετά, γινόμαστε μάρτυρες της μεταμόρφωσής του από τον καθημερινό σου τύπο σε έναν άστεγο αλήτη που αγωνίζεται απλώς να μείνει ζωντανός. 

Η εντυπωσιακή βόλτα με το τρενάκι του Νιλ μας οδηγεί στη συναισθηματική μάχη του να πάρει αρκετό φαγητό, να κάνει φίλους και να ξαναβρεί τη ζωή του. Και ακριβώς όταν τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν όπως τα θέλει, γίνονται χειρότερα. 

Νιώθοντας πλήρης αποτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής του, ο Νιλ, γεμάτος θυμό και πικρία, θέτει στον Θεό ένα σωρό απαιτητικές ερωτήσεις. 

Προς δυσπιστία του, ο Neale έλαβε τις απαντήσεις του! 

Οι απόκοσμες συνομιλίες που ακολουθούν καταλήγουν να διαβάζονται από πάνω από 7 εκατομμύρια ανθρώπους σε 36 γλώσσες σε όλο τον κόσμο και να μετράνε.

H ταινία του παγκόσμιου μπεστ σέλερ του Νιλ Ντόναλντ Γουόλς "Συζήτηση με το Θεό". 

Το αυτοβιογραφικό αυτό βιβλίο είναι η τρίτομη συνέντευξη πουο Νιλ πήρε από τον Θεό. 

Η ταινία παρουσιάζει όλη την ιστορία, δηλαδή τα σχετικά με το πώς ο Θεός άρχισε να μιλά στον Νιλ, παρουσιάζει τη σχέση του με το Θεό, την καθημερινή του ζωή, τον εσωτερικό του κόσμο, τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του, καθώς και τη γενικότερη προσωπικότητα και ψυχοσύνθεσή του.

 

Ολόκληρη η ομιλία του Λιαντίνη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (1995). (http://www.liantinis.org )

Είναι μια αρκετά ευχάριστη ιστορία μέχρι να μπει ο Θεός και να αρχίσει να μιλάει. ακόμα κι αν μπορείς να καταπιείς την υπόθεση, δεν είναι ιδιαίτερα κινηματογραφικό να βλέπεις έναν άντρα να σκαρφίζεται ατελείωτα στα νομικά μπλοκ.

Μια συνομιλία με τον Θεό πρέπει να είναι εμπνευσμένη και συγκινητική, αλλά αυτή η συνομιλία χάνει μέρος της μεγαλοπρέπειας και της δόξας όταν διοχετεύεται μέσα από αυτήν την πολύ συνηθισμένη ταινία.

Για όσους από εμάς θέλουν να μάθουν ποιος είναι πραγματικά αυτός ο τύπος, τι είναι, από πού ήρθε, η ταινία είναι τόσο ασαφής όσο η φωνή που ακούει ο Walsch. 

------------------------------

Το Conversations with God ( CWG ) είναι μια ακολουθία βιβλίων που γράφτηκε από τον Neale Donald Walsch . Γράφτηκε ως διάλογος στον οποίο ο Walsch κάνει ερωτήσεις και ο Θεός απαντά. [1] Το πρώτο βιβλίο  της σειράς Conversations with God , Conversations with God, Book 1: An Uncommon Dialogue , εκδόθηκε το 1995 και έγινε εκδοτικό φαινόμενο, μένοντας στη λίστα των New York Times Best Sellers για 137 εβδομάδες.

Σε μια συνέντευξη με τον Larry King , ο Walsch περιέγραψε την αρχή των βιβλίων ως εξής: σε μια χαμηλή περίοδο της ζωής του, ο Walsch έγραψε ένα θυμωμένο γράμμα στον Θεό ρωτώντας ερωτήσεις σχετικά με το γιατί η ζωή του δεν λειτουργούσε. Αφού έγραψε όλες τις ερωτήσεις του, άκουσε μια φωνή στον δεξί του ώμο να λέει: «Θέλεις πραγματικά μια απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις ή απλά κάνεις εξαερισμό;» [2] Όταν ο Walsch γύρισε, δεν είδε κανέναν εκεί, ωστόσο ο Walsch ένιωσε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του να γεμίζουν το μυαλό του και αποφάσισε να τις γράψει. Η αυτόματη γραφή που ακολούθησε έγινε τα βιβλία Συνομιλίες με τον Θεό . Όταν ρωτήθηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξη πώς ανοίγεται στον Θεό, ο Neale δήλωσε, "Απλώνω το χέρι για να αγγίξω άλλους με αυτές τις πληροφορίες. Όταν πλησιάζω και αγγίζω άλλους με αυτές τις πληροφορίες, επανασυνδέομαι αμέσως με τη θεϊκή παρουσία." [3]

Βάση του διαλόγου 

Η σειρά περιέχει σχεδόν τρεις χιλιάδες σελίδες υλικού. Το δεύτερο και το τρίτο βιβλίο της τριλογίας πραγματεύονται πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Θέματα 

Στο Friendship with God , ο Walsch γράφει ότι ο Θεός παρουσιάζει τέσσερις έννοιες που είναι κεντρικές σε ολόκληρο τον διάλογο:

  1. Είμαστε όλοι ένα.
  2. Είναι αρκετά.
  3. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα.
  4. Ο δικός μας δεν είναι καλύτερος τρόπος, ο δικός μας είναι απλώς ένας άλλος τρόπος.

Η ύπαρξη είναι ουσιαστικά μη διττής φύσης. Στο υψηλότερο επίπεδο, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τίποτα, και υπάρχει μόνο ένας από εμάς. υπάρχει μόνο Θεός, και όλα είναι Θεός. Η δεύτερη δήλωση, που ακολουθεί την πρώτη, σημαίνει ότι εμείς, σε αυτή τη φαινομενική ύπαρξη, δεν λείπει τίποτα, και αν επιλέξουμε να το συνειδητοποιήσουμε, έχουμε αρκετά ό,τι πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε (ή τα μέσα για να το δημιουργήσουμε) μέσα μας. Η τρίτη δήλωση συνδυάζει τις δύο πρώτες για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Θεός, όντας ό,τι υπάρχει και επομένως είναι πάντα επαρκής από μόνος του, δεν έχει ανάγκη για τίποτα και επομένως δεν έχει απαιτήσεις της ανθρωπότητας . Η τελική ιδέα βάζει τέλος στην ανάγκη μας να είμαστε πάντα σωστοί. Δεδομένου ότι έχουμε και είμαστε τα πάντα, και δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε, υπάρχει άπειρος αριθμός τρόπων για να το ζήσουμε αυτό, όχι μόνο ο ένας τρόπος που μπορεί να έχουμε επιλέξει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τα βιβλία, ο Θεός συνιστά πολλές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές εάν οι άνθρωποι θέλουν να φτιάξουν έναν πιο λειτουργικό, προσαρμόσιμο και βιώσιμο κόσμο. Τα βιβλία συνιστούν να δοθεί περισσότερη προσοχή στο περιβάλλον. Οι συζητήσεις μιλούν επίσης για μετενσάρκωση και ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες.

Το κίνητρο του Θεού για τη δημιουργία 

Στον πρώτο διάλογο του Walsch, ο Θεός σημειώνει ότι το να «γνωρίζει» και να «βιώνει» τον εαυτό του είναι διαφορετικά πράγματα. Πριν από τη δημιουργία, υπήρχε μόνο Αυτό-Που-Είναι, το οποίο δεν μπορεί να γνωρίσει ή να βιώσει τον εαυτό του πλήρως χωρίς κάτι που δεν είναι. Δεν μπορεί να γνωρίσει τον εαυτό του ως αγάπη αφού τίποτα δεν υπάρχει εκτός από αγάπη. Δεν μπορεί να γνωρίζει τον εαυτό του ως δόσιμο αφού δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να δώσει. Δεν μπορεί να βιώσει τον εαυτό του με μυριάδες τρόπους γιατί όλα είναι ένα.

Κατά την άποψη του Walsch, αυτή η παρούσα δημιουργία είναι εγκατεστημένη από και μέσα στον Θεό, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει αίσθηση , η οποία δεν θυμάται άμεσα την αληθινή της φύση ως Θεός. Χωρισμένη σε άπειρες μορφές, όλη η ζωή μπορεί να ζήσει, να βιώσει και να αναδημιουργήσει τη φύση της ως Θεός, αντί να «γνωρίσει» τον εαυτό της ως δημιουργό στη θεωρία. Είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι, το οποίο έχει συναφθεί κατόπιν συμφωνίας, για να θυμόμαστε ποιοι και τι είμαστε και να απολαμβάνουμε και να δημιουργούμε, γνωρίζοντας ότι τελικά δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού που κάποιοι δεν θα φτάσουν, καμία κατανόηση που να μην έχει αξία, καμία πράξη που να μην έχει αξία. προσθέστε νόημα στο μέλλον ή για άλλους. Ο Walsch ισχυρίζεται ότι ο Θεός λέει ότι έχουμε κοινό συμφέρον να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε εκτός από το να βιώσουμε την ύπαρξή μας και μετά να βιώσουμε περισσότερα από αυτήν, να αποκαλύψουμε βαθύτερα στρώματα αλήθειας και κατανόησης. Δεν υπάρχουν εξωτερικοί κανόνες γιατί όλη η εμπειρία είναι υποκειμενική και επιλεγμένη. Αλλά μέσα σε αυτό, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι σταδιακά θα καταλάβουν ότι οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις τους είτε λειτουργούν είτε δεν λειτουργούν. Ένα πράγμα είναι είτε λειτουργικό είτε δυσλειτουργικό , όχι σωστό ή λάθος. Αυτές οι αναμνήσεις λαμβάνουν χώρα με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να χρειαστούν εκατοντάδες και χιλιάδες ζωές.

Η φύση του διαλόγου 

  • Το βιβλίο 1 ( PG.4 ) υποστηρίζει ότι οι λέξεις δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Αντίθετα, οι λέξεις είναι σύμβολα και επιδέχονται ερμηνείες. Έτσι, οι αναγνώστες συμβουλεύονται να συμβουλεύονται την εσωτερική τους γνώση ή διαίσθηση για να προσδιορίσουν την αλήθεια τους ενώ διαβάζουν το βιβλίο ή οποιοδήποτε άλλο βιβλίο. Αν και τα βιβλία φέρουν τον τίτλο Συνομιλίες με τον Θεό και ο συγγραφέας δηλώνει στο πρώτο βιβλίο ότι «υπαγόρευση» από τον Θεό, ο διάλογος λέγεται ότι είναι μεταξύ του Θεού και όλων των ανθρώπων ανά πάσα στιγμή. Το ερώτημα, σύμφωνα με τον Neale, δεν είναι ποιος μιλάει ο Θεός, αλλά ποιος ακούει. Αυτό διευκρινίζεται από τη δήλωση ότι ο Θεός μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους με πολλούς τρόπους (το επόμενο τραγούδι που θα ακούσεις, το επόμενο ηλιοβασίλεμα που θα βιώσεις, την επόμενη φορά που θα ακούσεις γέλιο, η επόμενη ταινία που σε συγκινεί) και όχι απαραίτητα μέσω λέξεων από τον Θεό σε ένα άτομο. "Όλες αυτές οι συσκευές είναι δικές μου. Όλοι αυτοί οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για μένα. Θα σας μιλήσω αν με προσκαλέσετε." ( Βιβλίο 1, PG 58 ).
  • Λέγεται ότι ο Ιησούς προσπάθησε να δώσει το παράδειγμα, γι' αυτό είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η ζωή, ακολούθησέ με». Ακολουθήστε με σήμαινε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να γίνουμε ένα με τον Θεό αντί να γίνουμε ακόλουθοί του (του Ιησού). Ο Ιησούς και άλλα έμβια όντα είναι/δεν ήταν ένα με τον Θεό επί του παρόντος (όλα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή χωρίς διαφορά χώρου/χρόνου). Ο Ιησούς υποτίθεται ότι είπε, «Ο Πατέρας (ο Θεός) και εγώ είμαστε ένα, και εσείς είστε αδελφοί μου». Αυτό σημαίνει ότι τα έμβια όντα είναι όλα ένα (σωματίδια του συλλογικού Θεού) ( Βιβλίο 3, Κεφάλαιο 20, PG. 329-330 ).
  • Λέγεται ότι ο Ιησούς είπε, «χωρίς τον Πατέρα (τον Θεό), δεν είμαι τίποτα». Ο Πατέρας όλων είναι η καθαρή σκέψη, η ενέργεια της ζωής ( Βιβλίο 3, Κεφάλαιο 11, PG. 180 ).
  • Στο Βιβλίο 3 των Συνομιλιών με τον Θεό (1998), του Neale Donald Walsch , αναφέρεται ότι ο Mahavatar Babaji μπορεί κάποια στιγμή να αναστήθηκε από τους νεκρούς, όπως ακριβώς ο Λάζαρος , ο Ιησούς και άλλοι άνθρωποι. [4] Όταν ο Νιλ ρωτά τον Θεό αν η μετενσάρκωση είναι ψεύτικο δόγμα, ο Θεός απαντά ότι δεν είναι. Ο Νιλ ρωτά στη συνέχεια γιατί ορισμένες θρησκείες δεν γνωρίζουν την αλήθεια για κάτι τόσο βασικό. Σε απάντηση, ο Θεός λέει ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές θρησκείες που βασίζονται στον φόβο των οποίων οι διδασκαλίες περιβάλλουν το δόγμα ενός Θεού που πρέπει να λατρεύεται και να φοβάται. Ήταν μέσω του φόβου ότι ολόκληρη η κοινωνία της Γης μεταρρυθμίστηκε από μητριαρχία σε πατριαρχία.
  • Μέσω του φόβου, οι άγιοι ιερείς έβαλαν τους ανθρώπους να διορθώσουν τους πονηρούς τρόπους τους και να προσέξουν τον λόγο του Κυρίου. Ήταν μέσω του φόβου ότι οι εκκλησίες κέρδισαν και έλεγξαν τα μέλη τους. Οι εκκλησίες επέμεναν ακόμη και ότι ο Θεός θα σας τιμωρήσει αν δεν πηγαίνατε στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Το να μην πηγαίνεις στην εκκλησία κηρύχθηκε αμαρτία - και όχι οποιαδήποτε εκκλησία, έπρεπε να είναι μια συγκεκριμένη.
  • Κάποιος έπρεπε να παρακολουθήσει μια συγκεκριμένη εκκλησία. Αν πήγαινες σε εκκλησία διαφορετικής ονομασίας, ήταν και αυτό αμαρτία. Αυτή ήταν μια προσπάθεια ελέγχου με χρήση φόβου. Δούλεψε. Οι άνθρωποι θα πιστεύουν πάντα στην κόλαση και σε έναν Θεό που θα τους έστελνε εκεί, αρκεί να πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι σαν τον άνθρωπο — αδίστακτος, ιδιοτελής, ασυγχώρητος και εκδικητικός.

Παραλληλισμοί σε άλλα συστήματα πεποιθήσεων 

Ο διάλογος παρουσιάζει πολλές φιλοσοφικές ιδέες που εξέχοντες ανατολικοί και δυτικοί στοχαστές είχαν ήδη προωθήσει νωρίτερα. Ωστόσο, ο Walsch εξηγεί τις πληροφορίες στη γλώσσα για τους σύγχρονους αναγνώστες και δεν αναφέρει ρητά αυτούς τους φιλοσόφους. Ο Walsch ισχυρίζεται ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τις περισσότερες από αυτές τις ιδέες πριν από τις αποκαλυπτικές του εμπειρίες. Από την αρχή της σειράς, και ειδικά στους μεταγενέστερους τόμους, ο Walsch και ο «Θεός» αναγνωρίζουν ότι οι περισσότερες από τις έννοιες που παρουσιάζονται είναι προηγουμένως γνωστές στην ανθρωπότητα, αλλά είναι αρκετά βαθιές ώστε να δικαιολογούν επανειλημμένη εξερεύνηση και να τεθούν σε αυτή τη συνεκτική, ενοποιημένη μορφή. Εφόσον η ανθρωπότητα εξακολουθεί να είναι βυθισμένη σε διαμάχες και συγκρούσεις, υπάρχει αξία στην επαναδιατύπωσή τους. Τα θεμελιώδη μέρη των γραπτών του Walsch αντικατοπτρίζονται επίσης σε άλλα γνωστά πνευματικά γραπτά και παραδόσεις:

Βιβλιογραφία 

Πλήρης λίστα τίτλων όλων των βιβλίων CWG 

Πηγή: [6]

Σειρά Βιβλίων Διαλόγου 

Ακολουθούν τα δέκα βιβλία της σειράς Conversations With God Dialogue Books. Κάθε ένα από αυτά τα βιβλία είναι μια διεκδικημένη μεταγραφή διαλόγου μεταξύ δύο όντων, του Neale Donald Walsch και του "God", με εξαίρεση την Κοινωνία με τον Θεό , η οποία είναι γραμμένη μόνο από τον "Θεό".

  1. Conversations with God: An Uncommon Dialogue (Βιβλίο 1) (1995) ISBN  978-0-39914-278-9
  2. Conversations with God: An Uncommon Dialogue (Βιβλίο 2) (1997) ISBN 978-1-57174-056-4 
  3. Conversations with God: An Uncommon Dialogue (Βιβλίο 3) (1998) ISBN 978-1-57174-103-5 
  4. Friendship with God: An Uncommon Dialogue (1999) ISBN 978-0-39914-541-4 
  5. Communion With God: An Uncommon Dialogue (2000) ISBN 978-0-39914-670-1 
  6. Conversations with God for Teens (2001) ISBN 978-157174-263-6 
  7. The New Revelations: A Conversation with God (2002) ISBN 978-0-7434-6303-4 
  8. Tomorrow's God: Our Greatest Spiritual Challenge (2004) ISBN 978-0-74346-304-1 
  9. Home with God: In a Life That Never Ends (2006) ISBN 978-0-74326-716-8 
  10. Conversations with God: Awaken the Species (Βιβλίο 4) (2017) ISBN 978-1-93790-749-5 

Το Home With God , όπως μας λένε, είναι το τελευταίο βιβλίο αυτής της σειράς αμφίδρομης γραπτής επικοινωνίας [7] {βλ. HwG σελίδα 308, "Η τελευταία μας συνομιλία δημόσια."}. Τον Αύγουστο του 2016, ωστόσο, ο Neale έπεσε πάνω σε έναν «νέο και απροσδόκητο διάλογο» συνεχίζοντας την αρχική τριλογία με μια τέταρτη δόση που κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2017.

Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς ονομάζονται συχνά η τριλογία CwG. Το 2005, η τριλογία επανακυκλοφόρησε ως ένα συνδυασμένο βιβλίο «Έκδοση δώρου». Αυτή η έκδοση περιέχει ολόκληρο το κείμενο των τριών πρώτων βιβλίων με «Τα λόγια του Θεού με μπλε μελάνι και του Νιλ με μαύρο μελάνι, και διαθέτει ένα συνδυασμένο ευρετήριο 3 σε 1 στο πίσω μέρος.

  1. The Complete Conversations with God (20 Οκτωβρίου 2005) ISBN 978-0-39915-329-7 

Συμπληρωματικοί τίτλοι 

  1. Τι θέλει ο Θεός: Μια συναρπαστική απάντηση στη μεγαλύτερη ερώτηση της ανθρωπότητας (21 Μαρτίου 2005) ISBN 978-0-74326-714-4 
  2. Bringers of the Light (31 Μαΐου 2000) ISBN 978-0-96787-550-7 
  3. Αναδημιουργώντας τον εαυτό σας (1 Ιουνίου 2000) ISBN 978-0-96787-551-4 
  4. Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις συνομιλίες με τον Θεό (1 Οκτωβρίου 1999) ISBN 978-1-57174-140-0 
  5. Στιγμές Χάριτος: Όταν ο Θεός αγγίζει τις ζωές μας απροσδόκητα (Ιούλιος 2001) ISBN 978-1-57174-303-9 
  6. Neale Donald Walsch για τις σχέσεις (29 Σεπτεμβρίου 1999) ISBN 978-1-57174-163-9 
  7. Neale Donald Walsch για την Ολιστική Ζωή (30 Σεπτεμβρίου 1999) ISBN 978-1-57174-165-3 
  8. Neale Donald Walsch σχετικά με την αφθονία και τη σωστή διαβίωση (1 Οκτωβρίου 1999) ISBN 978-1-57174-164-6 
  9. Πιο ευτυχισμένος από τον Θεό: Μετατρέψτε τη συνηθισμένη ζωή σε μια εξαιρετική εμπειρία (28 Φεβρουαρίου 2008) ISBN 978-1-57174-576-7 
  10. The Holy Experience ( δωρεάν eBook )
  11. The Conversations with God Companion: The Essential Tool for Individual and Group Study (21 Μαΐου 2009) ISBN 978-1-57174-604-7 
  12. Όταν αλλάζουν τα πάντα, αλλάξτε τα πάντα: Σε μια εποχή αναταραχής, μια πορεία προς την ειρήνη (7 Μαΐου 2009) ISBN 978-1-57174-606-1 
  13. Όταν όλα αλλάζουν, αλλάξτε τα πάντα: Βιβλίο εργασίας και οδηγός μελέτης (10 Μαρτίου 2011) ISBN 978-1-45152-991-3 
  14. The Storm Before the Calm (Book 1 in the Conversations with Humanity Series) (27 Σεπτεμβρίου 2011) ISBN 978-1-40193-692-1 
  15. The Only Thing That Matters (Βιβλίο 2 στη σειρά Conversations with Humanity) (16 Οκτωβρίου 2012) ISBN 978-1-40194-236-6 
  16. Τι είπε ο Θεός: Τα 25 βασικά μηνύματα των συνομιλιών με τον Θεό που θα αλλάξουν τη ζωή σας και τον κόσμο (Οκτώβριος 2013) ISBN 978-1-10163-098-3 
  17. Μήνυμα Θεών προς τον κόσμο: Με έχετε όλα λάθος (Οκτώβριος 2014) ISBN 978-1-93790-730-3 
  18. Conversations With God for Parents: Sharing the Messages with Children (Βιβλίο 3 στη σειρά Conversations with Humanity) (Οκτώβριος 2015) ISBN 978-1-93790-736-5 
  19. Εκεί που συναντιούνται ο Θεός και η ιατρική: Μια συνομιλία μεταξύ ενός γιατρού και ενός πνευματικού αγγελιοφόρου (Νοέμβριος 2016) ISBN 978-1-93790-748-8 
  20. The Little Soul and the Sun: A Children's Paraable Adapted from Conversations With God (1 Απριλίου 1998) ISBN 978-1-57174-087-8 
  21. The Little Soul And the Earth: A Children's Paraable Adapted From Conversations With God (1 Αυγούστου 2005) (με τον Frank Riccio) ISBN 978-1-57174-451-7 
  22. Ο Θεός του Άγιου Βασίλη: Παιδικός μύθος για τη μεγαλύτερη ερώτηση ποτέ (2 Οκτωβρίου 2009) ISBN 978-1-57174-596-5 

Πρόσθετα Κείμενα 

  1. Οδηγός για συνομιλίες με τον Θεό
    • Οδηγός συνομιλιών με τον Θεό για εφήβους (από Jeanne Webster και Emily Welch) (20 Ιουνίου 2008) ISBN 978-0-98152-063-6 
    • Συνομιλίες με τον Θεό – Οδηγός, Βιβλίο 1 (1 Ιουλίου 1997) ISBN 1-57174-048-1 
    • Conversations with God – Guidebook, Book 1 (by Nancy Ways) (10 Νοεμβρίου 2008) ISBN 978-0-98194-380-0 
    • Conversations with God – Guidebook, Book 2 (από την Anne-Marie Barbier) (10 Νοεμβρίου 2008) ISBN 978-0-98152-069-8 
    • Conversations with God – Guidebook, Book 3 (από την Alissa Goefron) (1 Δεκεμβρίου 2008) ISBN 978-0-98194-382-4 
  2. Διαλογισμοί από τις συνομιλίες με τον Θεό
    • Διαλογισμοί από συνομιλίες με τον Θεό (31 Δεκεμβρίου 2005) ISBN 978-1-57174-513-2 
    • Meditations from Conversations With God: Book 1 (2 Σεπτεμβρίου 1999) ISBN 978-0-34076-595-1 
    • Meditations from Conversations With God, Book 2: A Personal Journal (1 Δεκεμβρίου 1997) ISBN 978-1-57174-072-4 
  3. The Wedding Vows from Conversations With God (με τη Nancy Fleming-Walsch) (1 Απριλίου 2000) ISBN 978-1-57174-161-5 
  4. The Little Book of Life: A User's Manual (1 Οκτωβρίου 2010) ISBN 978-1-57174-644-3 
  5. Conversations with God in a Nutshell: A Pocket Guide to the Dialogue (2014) ISBN 978-0-99133-460-5 

Συμπληρωματικό υλικό 

Παρακαλούμε δείτε τα γραπτά στο Neale Donald Walsch .

Ταινία (200)

Μια ταινία "Συνομιλίες με τον Θεό" δείχνει την εμπειρία του συγγραφέα και άνοιξε στους κινηματογράφους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 27 Οκτωβρίου 2006. Ο Walsch υποδύεται ο Henry Czerny στην ταινία σε σκηνοθεσία Stephen Deutsch. [8] Η έκδοση DVD της ταινίας κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου 2007.

Ηχητικό βιβλίο 

Συνομιλίες με τον Θεό βιβλία 1 και 2, και Κοινωνία με τον Θεό, αφήγηση από τον Ed Asner . [9]

Δείτε επίσης 

Αναφορές 

  1. Walsch, Neale Donald (1995). Συνομιλίες με τον Θεό (Χαρτόδετο). ISBN 0-399-14278-9.
  2.  Neale Donald Walsch στο Larry King Live του CNS (7 Απριλίου 2000)
  3.  «Being at One»: Συνέντευξη Neale Donald Walsch με τον Gil Dekel, PhD (Μέρος 1 από 3), Παράγραφος 16
  4. ^ Walsch, Neale Donald, Conversations with God: a uncommon dialog (Βιβλίο #3) , σελίδα 95.
  5. ^ «Έμπνευση: μια λειτουργική προσέγγιση στη δημιουργική πρακτική», Παράγραφος 2
  6. ^ Conversations with God: Awaken the Species (Βιβλίο 4) (2017) ISBN 978-1-93790-749-5 , σελ. 286–288 
  7. ^ Home with God: In a Life That Never Ends (2006) ISBN 978-0-74326-716-8 , σελ. 308 
  8. ↑ «The Movie» . IMDB . Ανακτήθηκε στις 16 Ιουλίου 2015 .
  9. ↑ «Συνομιλίες με τον Θεό ηχητικά βιβλία» .

Εξωτερικοί σύνδεσμοι 



=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.