Ναι, 12 χρόνια μετά, ο Λιαντίνης είναι ακόμα παρών.
Το προσκλητήριο-ανακοίνωση ήταν σαφές.Κι όμως, δεν προϊδέαζε για το μέγεθος της αξίας που θα είχε η πρωτοβουλία του μαθητή του Λιαντίνη και διευθυντή του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Βαγέλη Τσίνα.
Γονείς, δάσκαλοι, μαθητές, εκπρόσωποι του Δήμου, ήταν όλοι εκεί για να ακούσουν και να μιλήσουν για τον Δημήτρη Λιαντίνη, αλλά κυρίως για να δώσουν στη νέα βιβλιοθήκη του Σχολείου το όνομα του αγαπημένου μας δασκάλου:
Βιβλιοθήκη 70ου Δημ. Σχολείου Αθηνών «Δημήτρης Λιαντίνης».
«Ήταν ένα χρέος και ένα «ευχαριστώ» στο δάσκαλό μου και στον δάσκαλο των δασκάλων». Με αυτά τα λόγια απαντούσε ο διευθυντής του σχολείου στις ερωτήσεις των γονέων για τη νέα βιβλιοθήκη και το όνομά της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με «ομιλίες» και στιχάκια από τους μπόμπιρες με θέμα τη νέα βιβλιοθήκη τους. Ήταν μια νότα χαράς για όλους μας καθώς είδαμε πώς τα παιδιά εισπράττουν τη δημιουργία μας βιβλιοθήκης στο σχολείο τους.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Ακολούθησαν ομιλίες από εκπροσώπους διαφόρων φορέων και προβολή βίντεο από την ιστοσελίδα μας. Μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο μαθητής του Λιαντίνη εκπαιδευτικός Θανάσης Σταματάκος πήρε το λόγο και είπε τα ακόλουθα: 


















.jpg)

























